top of page

Despre noi

Acum ai garantia unui produs cu adevarat natural. Convinge-te

Povestea noastră

Această piață a luat naștere din dorința de a sprijini producătorii locali și de a facilita procesul de vânzare astfel încât marfa să ajungă la cât mai mulți clienți în cel mai scurt timp. În acest moment orice client se poate bucura de produse sănătoase și cu gustul autentic românesc și în același timp sprijină economia și afacerile locale. Noi, producătorii vă multumim că ați ales să susțineți agricultura românească și să redobândim împreună numele de Grânarul Europei.

Livrăm în ziua recoltării

Produsele perisabile cum sunt fructele și legumele, sunt livrate în ziua recoltării pentru a vă bucura de prospețime zilnic. Nu depozităm fructele și legumele tocmai pentru a vă oferi dumneavoastră cele mai proaspete produse, însă avem nevoie din partea dvs. de înțelegere, întrucât pentru a reuși să livrăm în cele mai bune condiții, aceste produse perisabile nu vor putea fi livrate rapid tocmai pentru că nu există în depozitul nostru și trebuie recoltate ceea ce mărește timpul de livrare chiar și la 2 zile din momentul plasării comenzii.  

Noi investim în sustenabilitate

Noi producătorii știm foarte bine ce înseamnă un mediu curat și lipsit de poluare, de aceea avem grijă  să utilizăm ambalaje reutilizabile și biodegradabile. Iubim natura și investim în echipamente și ambalaje cât mai prietenoase cu mediul înconjurător însă avem nevoie și din partea dvs. de susținere și înțelegere deoarece aceste ambalaje reutilizabile si biodegradabile trebuie returnate. Produsele noastre sunt livrate de obicei în cutii sau lădițe urmând ca în mometul livrării clinții să preia produsele iar ambalajul se întoarce la noi pentru altă  comandă.

Sprijină producătorii locali

Alege să comanzi de la producătorii locali pentru că doar așa poți sprijini economia locală și poți beneficia de produse naturale, sănătoase și cu bun gust. Noi știm că produsele din import sunt mult mai ieftine dar are oare sănătatea dvs. preț ? Cunoaștem diferența dintre un produs natural și un produs crescut chimic și din acest motiv încercăm să oferim cele mai mici prețuri posibile  pentru a-și permite cât mai multi oameni produse sănătoase dar avem nevoie de susținerea si înțelegerea  dvs. pentru a reuși. De aceea contează foarte mult pentru noi dacă fiecare client recomandă altor persoane produsele naturale.

Dacă dorești să susții producătorii locali , consumă produse din restaurante care au acest simbol la intrare. Aceasta este garanția 
unei mâncări cu ingrediente sănătoase și gustul de odinioară.

EMBLEMA MAGAZIN PARTENER

Salvează timp și bani!

Comandă produsele noastre la super reduceri

Subscribe & Save time

Thanks for submitting!

bottom of page